По -добър поглед към Yeezy подобрява 380 “Onyx”

, когато хванахме първия си поглед на Yeezy да подобри 380 “Onyx” Целият метод през 2019 г., ние разбрахме директно, че ще бъде задължително задължително задължително задължително задължително -cop. Скрита дръжка маратонка на чорапката на Kanye West, каквото и да е било перфектно. Сега, след месеци, както и месеци размазани кадри, ние разглеждаме най -близкия си поглед към “тройния черен” треньор, както и това, за което сме мечтали, както и много повече.

Потиснат в напълно убита палитра, „ониксът“ е боядисан в изцяло черно от петата до петите. PrimeKnit поема цялата горна част за удобно прилягане, докато чисто новата система за безкрайно регулиране на Lacing също се появява тук, подобно на „израфил“, който се въведе миналия уикенд.

Придвижвайки се отдолу, ще ви бъде снабден с полупрозрачна междинна подметка, която показва малко от това, че Adidas подобрява технологията, както и за закръгляне на всичко, здравословна доза гума с гуми от дъното, финализирайки основната, но поразителна Yeezy естетика, която всички ние разбираме, както и любовта.

Изображение с помощта на gxgkick_com
Сега за тази важна дата на издаване. Ако изисквате Adidas Yeezy да подобри 380 “Onyx” в живота ви, тогава се очаква да се въведе в Черния петък на 27 ноември. Пускайки заедно с ултра ограничен рефлективен вариант, уверете се, че го държите заключен на единствен доставчик за много повече новини, докато се развива! Докато сте тук, можете също да проверите всеки един Yeezy, който се спуска отсега до края на 2020 г.!

Изображение с помощта на gxgkick_com