„Платното“ на Jordan Delta SP е безумно удобен

, ще ви е трудно да откриете силует, който е толкова удобен, колкото „платното“ на Jordan Delta SP. Дълго от дълго време сътрудникът на Nike Edison Chen по -рано тази година, маратонката Jumpman Way of Life е на нашия радар, тъй като, както и сега, на последно място е тук.

Комбинация между ръчно изработен комфорт, както и високотехнологични иновации, „платното“ е боядисана в ултра чист цветен план, който съчетава бял, крем, както и бежово. Изработена от гама от прозрачни TPU панели, многотекстната горна част трябва да бъде една от най-завладяващите досега, като материалът на RipStop гради страните, както и лъскавата повърхност, която прави метода си към петата.

Изображение чрез политика на маратонки

Изображение чрез политика на маратонки
Говорейки за това, тук ще откриете абстрактното крилато лого на баскетбол, съставено от поредица от хоризонтални линии. За да закръгляме всичко, допълнителна подметка от пяна React React седи отдолу за комфорт, която всъщност е отведена на нови висоти.

Зададен да намалее този уикенд на 9 май, „платното“ на Джордан Делта СП е определено ченге, особено с месеците на лятото точно зад ъгъла. Нека разберем дали ще добавите чифт към ежедневната си ротация, както и в Associated News, Air Jordan 3 “Cool Grey” от 2007 г. се завръща!

Изображение чрез политика на маратонки

Изображение чрез политика на маратонки

Uncategorized