Подгответе се за Gundam X Nike SB Dunk High

, ако някога сте се наслаждавали или проверявали Gundam като младеж или като възрастен, тогава предстоящият Gundam X Nike SB Dunk High “RX-0” е произведен само за вас . Създаден в партньорство с японския франчайз за научна фантастика на въоръжените сили, който направи своя предварителен дебют през 1979 г., той все още е толкова виден, както винаги благодарение на няколкото си филма, видеоигри, както и сега, маратонки.

Разкрито с помощта на редица реномирани източници, този потапяне отдава почит на RX-0 Unicorn Gundam, който беше видян за първи път в първия епизод на Gundam Develive Divers. Идентифицирана вдясно тук, в две цветя, първата двойка може да се похвали с тъмносиня, както и изгоряла оранжева палитра, докато втората избира за силно червено, както и бял план, който е най -стандартният от двете.

Изображение с помощта на sneakerjamz_new
Int’l доставка

Купи сега

И двете двойки са пълни с препратки към механите. Похвали се с първокласна кожена конструкция, логото на Unicorn RX-0 е отпечатано по протежение на страничната пета, докато вдъхновената от робот плоча за гърди замества традиционните перфорации, които обикновено откривате на пръста. Една от най -големите разлики от всички тях обаче може да бъде открита през страничните стени. Тук можете да превключите Nike Swoosh с различни вариации на Gundam. Можете дори да добавите две също, ако наистина искате да промените нещата. Нещо завладяващо е, че всяка двойка също включва различни стикери, така че можете да персонализирате двойката си към съдържанието на сърцето си.

Зададен ще намалее изключително скоро, Gundam X Nike SB Dunk High “RX-0” е произведен фенове на манга гиганта. Нека разберем кой цвят, който се чувствате най -много, както и в Associated News, Nike SB Dunk High “277” е повлиян от Porsche 911 на Magnus Walker от 1971 г.!

Изображение с помощта на SneakerKnockerzllc
Int’l доставка

Купи сега

Uncategorized